miercuri, 19 octombrie 2011

Cum se combate stresul?

Facind sopping! Asadar m-am inarmat cu chei,GoPass si poseta din dotare. Am stat in dubiu daca ar trebui sa-mi iau umbrela, dar cum poseta cintarea deja citeva kile,am renuntat; gindind ca o streasina ceva oi gasi eu! E o chestie pe care n-o inteleg: de ce ploua intotdeauna cind las umbrela acasa? iar cind o car dupa mine nu cade nici o picatura chiar daca-i innorat?Una din legile lui Murphi zice: daca ceva poate sa mearga prost, atunci cu siguranta va merge! Ei bine a inceput sa ploua,si ce ploaie...Pina acum eu nu observasem ca luxemburghezii si belgienii au case fara stresini; pur si simplu nu ai unde sa te adapostesti de urgiile naturii! Imi plingeam de mila, ma vedeam intruchiparea Anei ( lui Manole),si in tot acest timp ma gindeam ce am in poseta, de-mi rupe umarul! Am ajuns acasa cu hainele inecate si primul lucru pe care l-am facut  a fost sa deschid poseta sa vad ce se ascunde in ea!In primul compartiment, se lafaia, la cald si cu un rinjet obscen, umbrela mea!Nesimtita! a stat ascunsa tot drumul, fara sa scoata un sunet... Apropo ce voiam sa combat? stresul? Hehehe acum am mult mai multe de combatut...

5 comentarii:

  1. Nu se spune k in poseta lor femeile au orice le trebuie si nu le trebuie?:))) data viitoare... eu as cauta de doua ori =))) dar probabil k nu o sa o mai ai la tine:)

    RăspundețiȘtergere
  2. De fapt nu am cautat;nici nu stiam ca o am la mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ce umbrela aveai mami la tine, sau sa intreb mai bine ce geanta?! Asa iti trebuie daca umbli ca Mos Craciun cu sacul pe umar!

    RăspundețiȘtergere
  4. Era o umbrela micuta,pliabila...si cum nu plec niciodata fara aparatul foto ,credeam ca ala atirna asa...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru OAMADETINICHEA : se intimpla si la case mai mari!Stiu ca nu e o scuza dar de 6 ani in casa se vorbeste doar italiana...m-au ingramadit consoanele duble din italiana!

    RăspundețiȘtergere