vineri, 23 septembrie 2011

Cind am folosit prima data prezervative...

Eram in clasa a 3-a,si n-as sti sa va zic ce marca sau masura erau! Nu va ginditi la prostii! Stiu doar ca erau intr-o cutie de carton, pe care era desenat un fluturas viu colorat; de fapt asta mi-a atras atentia... In ziua aceea ma intorsesem din tabara,si impreuna cu o amica am inceput sa scotocim sifonierul in cautarea de dulciuri (mama obisnuia sa le ascunda pe acolo) si surpriza am gasit baloane...ya. Eeee,bucurie mare pe noi : am inceput sa le umflam si sa ne jucam pe strada volei, si daca se spargea vreunul nu era bai, aveam o cutie plina! Cind eram in toiul distractiei, a aparut maica-mea care a inceput sa-i faca concurenta semaforului! Mai intii s-a facut galbena, apoi verde si la sfirsit era rosie toata de jena ca na: stia toata strada ca foloseste prezervative! Ne-a luat de o aripa si ne-a bagat de urgenta in casa unde a inceput interogatoriul: De unde le-am luat? Cum erau (rulate sau nu)? Ce culoare aveau? In final a rasuflat usurata (ca nu erau de-alea folosite) si a inceput sa-mi explice cam ce sunt... Un lucru l-am inteles bine-bine,ca respectivele baloane sunt mincatoare de copii!                                                                                              P.S.nu aveau nici un gust!

8 comentarii:

  1. :))) nu cred ca esti singura care a patzit-o ...macar le credeai baloane.. astia din ziua de azi sunt si mai confuzi acuma.. au Arome...hmmm gumitza de mestecat ? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha!! Eu cred ca ei sunt mai informati ca noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper să nu pațesc niciodata cum a pățit mama dumneavoastră :D:)))...pentru că la randu meu acum sunt și eu mama :P și cred că dacă s-ar intâmpla asta i-aș face si eu concurența semaforului :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pina la urma toti trecem printr-o experienta asemanatoare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Fix acelasi lucru mi s-a intamplat! Cutiute mici, cu fluturi pe ele... cautam bomboane... si am iesit in drum sa ne jucam. Slava Domnului, nu eram la mine acasa, ci la o colega! Ai mei nu foloseau, tocmai pentru ca s-au cam chinuit pana m-au avut. Afurisite, lucrurile astea ascunse de parinti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe moment sunt situatii penibile,dar in timp devin amintiri amuzante!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ahaha, nu pot sa cred. Foarte tare faza.

    Mancatoare de copii? =))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai da!:))Doar ca, din cind in cind,sunt prea lacome si mai fac explozie!

    RăspundețiȘtergere