miercuri, 27 aprilie 2011

Taietei cu somon si asparagi

Ingrediente: Taitei ( o marca italiana, ar fi ideal) 400g somon proaspat 300g asparagi 1 ceapa ,ulei,piper,sare 50g unt ,erba cipollina

Intr-o tigaie se pune untul,50ml ulei, ceapa si se caleste pina devine aurie,apoi se adauga asparagi taiati in bucati de 2-3 cm si se calesc 5 minute.Se adauga somonul taiat cuburi si se caleste alte 5 minuteAdaugati 1\2 pahar vin alb,erba cipollina,sare,piper si1\2 pahar apa si se lasa pe foc alte 5 minute.Intre timp fierbeti taiteii in apa cu sare.Cind sunt gata se amesteca cu sosul preparat si se servesc calzi.Pofta buna! E una din retetele mele preferate.

4 comentarii:

  1. deci ce-i aia asparagi si erba cipollina? ca in rest pare buna chestia asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. am postat imagini,si sunt sigura ca le-ai vazut in supermarket...mi-a scapat si le-am pus denumirea in italiana..scuze! Si da ,e bunaaaa

    RăspundețiȘtergere
  3. aaaa, stiu de sparanghel. am gatit o singura data cu el.

    RăspundețiȘtergere